Granosan-kuivadesifiointijauhe

Granosan on tuotantotilojen kuivadesinfiointiaine. Pakkauskoko 20 kg.

Käyttöturvallisuustiedote suomeksi

Säkerhetsdatablad på svenska

Uudentyyppinen, vähän pölyävä Granosan on tuotantotilojen tehokas kuivadesinfiointiaine. Granosan ehkäisee tehokkaasti viruksia ja bakteereja eläinsuojasta riippumatta. Aine sitoo kosteutta ja ammoniakkia parantaen näin navetan sisäilman laatua. Pakkauskoko 20 kiloa. 

Miellyttävä levittää

Granosan on hienorakeista jauhetta, mistä syystä sitä on helppo levittää täsmällisesti. Se pölyää huomattavasta vähemmän kuin perinteiset kuivadesinfiointiaineet. Kuivatusominaisuudet syntyvät sen sisältämästä bentoniitista, piidioksidista ja kasviskuiduista. Granosan sisältää myös pienen määrän desinfiointiaineita. Kärpästoukkien kasvualustan se kuivattaa tehokkaasti.

Turvallinen käyttää

Granosania voidaan käyttää myös eläinten ollessa paikallaan. Jauhe on vaaraton ympäristölle, eläimille, ihmisille ja laitteille.

Käyttö ja ominaisuudet

Granosania sirotellaan sellaisenaan karsinoihin ja parsiin n. 50 g/m² (kourallinen) 2–3 kertaa viikossa. Hienorakeinen jauhe on väriltään vaaleanpunaista ja siinä on miedosti raikas eukalyptuksen tuoksu.

Myynti meijerin tuottajapalvelun kautta

Myynti meijereiden tuottajapalvelujen kautta: yksittäin 20 kg ämpäreissä tai lavoittain, joilla on 40 ämpäriä. Lavatoimitukset rahtivapaasti suoraan tilalle.

 

Granosanin maahantuonti ja markkinointi: Inchem Oy, Helsinki.