Valiant-vedintenhoitotuotteet

Utaretulehdus eli mastiitti on yksi yleisimmistä maitokarjan sairauksista.

Valiant Versatile (suihkutettava) ja Valiant Barrier (kasto) ovat markkinoiden ainoat utareitten hoitotuotteet, joiden kaksivaikutteinen koostumus suojaa vetimiä lypsystä lypsyyn ja takaa niille antibakteerisen suojan. Vaikutus alkaa välittömästi suihkutuksen tai kaston jälkeen. Valiant -tuotteet sopivat kaikkiin lypsytapoihin, Valiant Versatile myös automaattilypsyyn. Valiant on englantilaisen ABS / Genus Breedin Ltd:n tuotemerkki.

Versatile ja Barrier 20 l ovat kaksikomponenttisia aineita: ne sekoitetaan Valiant Catalyst -aktivaattorin kanssa aktiiviseksi seokseksi (ks. käyttöohjetta). Liuosta ei tarvitse tehdä joka lypsyn yhteydessä, vaan tehty seos säilyy aktiivisena jopa kaksi viikkoa!

Valiant Everyday on yksikomponenttinen vedintenhoitoaine robotti- ja suurtilojen tarpeisiin.

Valiant-tuotteet sisältävät markkinoiden eniten ihonhoitotuotteita:

Lanoliini estää kosteuden haihtumisen, vähentää ihon kuivumista ja halkeilua.
D-glusitoli luovuttaa kosteutta ja tekee vetimistä pehmeät ja sileät.

Nämä kaksisuuntaisesti vaikuttavat kosteuttajat pitävät vetimet notkeina ja helposti puhdistettavina. Haitalliset bakteerit eivät pääse synnyttämään uusia infektioita.

Valiant-tuotteet ovat maailman tutkituimpia

Valiant-vedinkastot antavat vetimille moninkertaisesti pidemmän ja tehokkaamman bakteerisuojan. Näin suoja kestää eri antibakteerisilla aineilla:

Kysy lisätietoja