Valiant-vedintenhoitotuotteet

Utaretulehdus eli mastiitti on yksi yleisimmistä maitokarjan sairauksista.

Valiant Versatile (suihkutettava) ja Valiant Barrier (kasto) ovat markkinoiden ainoat utareitten hoitotuotteet, joiden kaksi-vaikutteinen koostumus suojaa vetimiä lypsystä lypsyyn ja takaa niille antibakteerisen suojan. Vaikutus alkaa välittömästi suihkutuksen tai kaston jälkeen. Valiant-tuotteet sopivat kaikkiin lypsytapoihin, Valiant Versatile myös automaattilypsyyn. Valiant on englantilaisen ABS / Genus Breedin Ltd:n tuotemerkki.

Versatile ja Barrier 20 l ovat kaksikomponenttisia aineita: ne sekoitetaan Valiant Catalyst -aktivaattorin kanssa aktiiviseksi seokseksi (ks. käyttöohjetta). Liuosta ei tarvitse tehdä joka lypsyn yhteydessä, vaan tehty seos säilyy aktiivisena jopa kaksi viikkoa!

Valiant Everyday on yksikomponenttinen vedintenhoitoaine robotti- ja suurtilojen tarpeisiin.

Valiant -tuotteet sisältävät markkinoiden eniten ihonhoitotuotteita:

Lanoliini estää kosteuden haihtumisen, vähentää ihon kuivumista ja halkeilua.
D-glusitoli luovuttaa kosteutta ja tekee vetimistä pehmeät ja sileät.

Nämä kaksisuuntaisesti vaikuttavat kosteuttajat pitävät vetimet notkeina ja helposti puhdistettavina. Haitalliset bakteerit eivät pääse synnyttämään uusia infektioita.

Valiant-tuotteet ovat maailman tutkituimpia

Valiant-vedinkastot antavat vetimille moninkertaisesti pidemmän ja tehokkaamman bakteerisuojan. Näin suoja kestää eri antibakteerisilla aineilla:

Kysy lisätietoja »