Bekina Agrilite

Polyuretaanista valmistetut kevyet Bekina Agrilite -saappaat. Turvakärjellisiä saatavilla koossa 37 - 47. Valmistusmaa Belgia. Uudistunut, mutta tuttu ja kestävä saapas työntekoon.

Bekina Agrilite -turvasaapas

Uudistetut Bekina Agrilite -polyuretaanisaappaat ovat kevyet ja kestävät maatalouden vaativiin olosuhteisiin! PU-saappaat ovat tutkitusti jopa 40 % kevyemmät kuin kumista valmistetut ja käytössä lähes nelinkertaisesti kestävämmät. Valitse parasta jalkaan - Bekina Agrilite -turvasaappaissa on erinomainen hinta/laatu -suhde.

Koe Bekina Agrilite -turvasaappaiden käyttömukavuus!

  • Kevyemmät
  • Istuvammat
  • Lämpimämmät
  • Kestävämmät

Agrilite

Turvakärjellistä mukavaa turvaa

Polyuretaanin ylivoimaiset ominaisuudet, kuten lämmönjohtokyky, käyttömukavuus ja turvallisuus (turvakärki), ovat erityisen tärkeitä ammatti-ihmisille, jotka joutuvat käyttämään saappaita joka päivä ja monta tuntia kerrallaan.

Pohjassa on hyvä pito

Polyuretaani kestää erinomaisesti maatalouden nesteitä, kuten maitoa, ureaa, öljyjä ja rasvoja. Bekina Agrilite -saappaan pohjassa on tehokas kartiomainen, likaa ulospäin työntävä kuviointi, jonka ansiosta pito on entistä parempi eikä lika jää pohjaan.

Kaikenkokoisille saapastelijoille

Vihreiden Agrilite-saappaiden koot ovat nro 37 - 47, miehille ja naisille. Valmistettu suomalaiseen jalkaan sopivalla leveällä kärkiosalla! Saappaan varren pituutta voi säädellä katkaisemalla varsi merkitystä kohdasta. Jokaisen saapasparin mukana tulevat pestävät, hiostamattomat huopapohjalliset.

Lisätietoa valmistajan sivuilta »